...
Šta nam donosi digitalizacija i da li su naši podaci bezbedni na javnim WiFi mrežama

Digitalizacija nam dolazi, a sa njom i razni izazovi. Kako je Internet na pragu da se proglasi javnim dobrom, sve je veći broj javno dostupih wifi mreža, koje možete koristiti potputno besplatno, a da li ste se ikada zapitali da li ste sigurni i da li su vaši podaci bezbedni dok surfujete za “dž”?

Srećom, razvojem savremenih tehnologija, postoje uređaji koji nam mogu pomoći da budemo bezbedniji na Internetu. Ta tehnologija se primenjuje i na našim prostorima. Svedoci smo da se u našoj zemlji razvija sve više mladih IT kompanija, koje postaju respektabilne i na svetskom nivou i koje kreiraanjem svojih softverskih platformi nude rešenje ovog problema koji sa godinama i vremenom provedenim na Internetu, sve više dobija na značaju.

Jedna od njih je i kompanija ,,Bitinfo IPC” iz Beograda koja je razvila CODE platformu sa kojom možete biti digitalni multimedijalni kreator na klik, a koja se sastaji iz tri segmenta:

  1. CODE WiFI Zone (WiFi hotspot – surfujte sigurno na javnim mrežama, oglašavajte proizvode, kreirajte novi prihodni centar, analitika posećenosti objekta, kontrolisan pristup vašoj WI-FI mreži)
  2. CODE DS (Digital signage – Upravljate vašim ekranima bilo gde da se nalazite, video oglašavanje putem ekrana u vašim objektima, kreirajte sopstveni TV kanal)
  3. CODE AS (audio streaming – Upravljanje audio sadržajem u vašem objektu, muzika organizovana po vašem ukusu, kreiranje sopstvene radio stanice)

CODE WiFi Zone

Često ste se sreli sa problemom (ne)rada interneta, i čuvenom rečenicom “restartujte ruter”, od sada sa našom opremom i platformom to vam nije više potrebno.

Code WiFi zone je rešenje koje podrazumeva pokrivanje vašeg prostora adekvatnom bežičnom opremom za rad interneta, kao i zaštitom podataka vaših klijenata dok zadovoljno surfuju na otvorenim mrežama. Prilikom prijavljivanja korisnika na WiFi plasiramo Landing web stranicu, koja je pogodna za vašu reklamu ili brenda koji želi da se oglašava u vašem objektu. Prilikom prijavljivanja na WiFi korisnik vas neće opterećivati sa pitanjima „koja je šifra za WiFi“.

Pristup je Slobodan, ali uz obavezno logovanje na način koji vi odredite, odnosno na vama je da izaberete kriterijume za logovanje, koji mogu biti: jedan klik, putem sms koda, putem mail adrese ili putem naloga na socijalnim mrežama, ili putem vaučer koda. Svi analitički podaci koji se prikupljaju u okviru jednog perioda dostupni su vam u svakom trenutku, i možete ih koristiti za kontinualnu komunikaciju sa vašim posetiocima.

CODE Digital Signage

Vreme u kome jurimo da zamenimo postere , prelepimo izloge novim promo folijama ili podelimo usb sa novim reklamama za tv uređaje je prošlost. 95% kompanija u svetu se odlučuje za komunikaciju u POS objektima preko digital signage platforme.

Odgovor na pitanje zašto se odlučuju je i više nego jednostavan. Upravljanje kampanjama (vizualnim sadržajima- video reklamama i porukama) sa jednog mesta, brza promena kampanja , različite kampanje u različitim objektima, jednostavna komunikacija preko platforme, atraktivnost u oglašavanju, unutrašnje i spoljašnje oglašavanje samo su neki od odgovora. Jednom rečju CODE Digital Signage je idealan marketinški alat za sve vrste javnih prostora, gde postoji potreba za komunikacijom sa tržištem. Od momenta odobrenja kampanje, promotivnog spota ili promotivne poruke deli vas jedan klik. Od sada možete imati nekoliko kampanja u toku jednog sata ili dana.

Takođe, možete plasirati različite kampanje u okviru jednog objekta kao i da kreirate posebne kampanje za svaki objekat (ukoliko raspolažete sa više objekata ili lancima objekata). I sve ovo organizujete sa jednog mesta, iz vaše kancelarije ili od kuće. Poruke možete komunicirati sa tablet uređaja, računara, samostalnih totema, lcd monitora, više uparenih lcd monitora u jednu sliku, spoljašnjih IP65 led monitora različitih dimenzija na postojećim TV aparatima. CODE Dsignage nudi mogućnost emitovanja video sadržaja, live stream-a, prikaz web stranica, dokumenta, slika. Vaše poruke mogu biti dinamične, igrane, animirane, itd…

CODE Audio Streaming

Želite prijatan ambijent u vašem prostoru? Muzika je neizostavan element svakog uživanja. CODE stream rešenje vam omogućava laku kontrolu i uvek adekvatnu i jedinstvenu muziku. Birajte između mnogo muzičkih pravaca. Play liste mi kreiramo za vas i ažuriramo ih u kontinuitetu. Vaše je da se prepustite svom poslu i uživanju u njemu. Pored muzike za koju se odlučite mi smo mislili i na vaš biznis. Unapred definisano vreme i definisane cikluse emitovanja, plasiranja vaše reklamne zvučne poruke putem koje ćete moći da komunicirate sa vašim klijentima.

Sa ovom audio platformom možete da najavljujete događaje, reklamirate proizvod, da plasirate informacije od značaja, pa čak i da rentirate vaš reklamni prostor kompanijama koje će reklamirati sopstvene proizvode uz kreiranje vašeg novog prihodnog centra. Ovom uslugom pored reklamiranja vaših usluga stičete mogućnost i dodatne zarade. Jednostavno kreirajte sopstvenu radio stanicu u dva klika.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Izvor: Mediji

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.