Vedska analiza dana(20.04.2022.), za sve astrološke znakove

Vedska astrologija je deo vedskih znanja i mudrosti koja se prenosila sa kolena na koleno unazad hiljadama godina, a naziva se Đotiš- Svetlo. To je zapravo svetlo koje gleda u budućnost i osvetljava nam put.

Vedska analiza za sredu(20.04.2022.) za sve znakove zodijaka.

Ovan

Dragi Ovnovi, vaš stres danas može biti ogroman, jer je Mesec direktno u Strelcu, a članovi porodice vam dolaze po savet i podršku.  Zbog previše obaveza danas, morate biti strplivi. Jednostavno uradite sve što se od vas traži otvorenog srca i osmeha, znajući da će vas vaša porodica uvek podržavati. Danas možete očekivati da ćete igrati značajnu ulogu u krugu vaše porodice. Nastavite sa dobrim radom na profesionalnom planu i bićete nagrađeni za to. Sati između 10 i 11:30 su povoljni za vas. Boja kestenjasta je vaša srećna boja.

Bik

Dragi Bikovi, nije vreme da se zezate i grcate u samosažaljenju, a sigurno nije ni vreme da izgubite hladnokrvnost i odbacite pozitivne kosmičke sile. Dakle, Bikovi, čak i ako verujete da imate dobar razlog da budete uznemireni, razmislite o implikacijama. Morate imati emocionalnu uzdržanost kako ne biste ugrozili mir koji ste do sada uživali. Svaki događaj koji je u ovom trenutku izgledao značajan može vam se kasnije učiniti kao beznačajno pitanje koje nije bilo vredno vašeg mira, a izvinjenje možda neće pomoći kasnije. Ljubičasta boja je srećna boja za vas. Sati između 16:30 do 17:30 su srećni za vas.

Blizanci

Dragi Blizanci, dok je Mesec u znaku Strelca, osećaćete se nemirnio i željni ste da isprobate neke nove stvari. A činjenica da je ovo sjajna prilika da se okupite sa svojom porodicom i voljenima trebalo bi da vas učini veoma radosnim. Iskoristite ovu divnu priliku dok je još imate. Ne brinite o logistici previše. Na kraju krajeva, ne dobijate svaki dan priliku da vidite sve svoje prijatelje. Sati između 14 i 15  su povoljni za vas. Vaša srećna boja za danas je svetlo zelena.

Rak

Dragi Rakovi, bićete uznemireni sa Mesecom u Strelca i biće vam teško da se koncentrišete i fokusirate na posao. Morate da otkrijete načine da ostanete motivisani i da se brinete o svojim obavezama. Čak i ako danas dođe do nesuglasica između vas i vaših kolega, iskoristite svoje diplomatske sposobnosti i takt da biste raspršili problem. Sati između 10 i 11 su srećni za vas. Za danas, crvena boja je vaša srećna boja.

Lav

Dobar dan, Lavovi. Neki od vas se osećaju izuzetno prijatno i zadovoljno danas zbog Meseca u Strelcu. Kada se nešto zaboravljeno, neočekivano vrati pred vas, bićete oduševljeni. Ove vrste prijatnih pojava mogu imati moć da ulepšaju čoveku dan. Današnji dan je svakako za vas pun sreće, pa je iskoristite. Tirkizna je srećna boja za vas. Sati između 17:15 do 18:15  su najidealniji za vas danas.

Devica

Drage Device, pošto je Mesec danas direktno u Strelcu, možda ćete otkriti da stvari idu veoma dobro u poslovnom segmentu vašeg života. Naporno ste radili da poboljšate svoj profesionalni život, a danas ćete biti svedoci rezultata svojih napora. Moguće su nove šanse na poslu; dajte sve od sebe i iskoristite ovu priliku. Primetićete da se razvija osećaj razumevanja između vas i vaše porodice na ličnom nivou. Nastavite sa dobrim poslom i uživajte u naklonosti koju delite sa ljudima koji su vam važni. Sati između 15 i 16 h su povoljni. Boja mora je srećna boja za vas.

Vaga

Draga Vaga, danas je sve o povezivanju sa svojim unutrašnjim ja. Vi težite divnim stvarima u životu dok Mesec čini da se njegovo prisustvo oseća u znaku Strelca. Ako ne stignete da sve obavite kako vi želite, možete biti skloni promenama raspoloženja. Održavajte svoju snagu i prepustite se stvarima koje vas čine srećnim. Kada budete imali vremena, preporuka je da se povežete sa svojim unutrašnjim ja i sprovedete neku pretragu duše kako biste otkrili gde vam stvari idu naopako i kako da ih popravite. Smeđa je boja dana za vas, a povoljni sati su oni između  13  i 15 časova.

Škorpija

Drage Škorpije, zbog tranzita Meseca u Strelcu, nivoi vaše energije mogu biti visoki i donose vam visok nivo koncentracije. Ovo će biti dobar dan za vas jer ćete najverovatnije naići na priliku da naučite nešto novo što će vam značiti za ubuduće. Iskoristite to na najbolji način za svoju ličnu i profesionalnu korist, kakva god da je situacija! Žuta boja je vaša srećna boja. Dok su idealni sati oni između 10:00 i 12:30.

Strelac

Dragi Strelčevi, neki od vas se možda osećaju bezvoljno sa Mesecom u Strelcu. Da biste se oslobodili stresa i prepustili naklonosti ljudima koji vas okružuju, morate se opustiti i dati im šansu. Živite u sadašnjosti i pokušajte da ne dozvolite da pritisci na poslu stanu na put vašem uživanju. Porodična putovanja, bi svakako ojačala vašu ljubavnu vezu. Bela je srećna boja za vas, a idealno vreme danas je od 11h do 13h.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec u znaku Strelca, okruženje kod kuće će vam danas biti veoma radosno. Pokušajte da imate mini okupljanje tako što ćete se danas ponovo povezati sa nekim davno izgubljenim poznanicima. Iskoristite ovo vreme da se ponovo povežete sa prijateljima ili članovima porodice koje niste videli neko vreme. Siva je srećna boja za vas. Sati između 14.00 i 15.00 su savršeni.

Vodolija

Drage Vodolije, zbog položaja Meseca u Strelcu, možda se ne osećate emocionalno uravnoteženo. Možete biti skloni da vas drugi prebrzo zavedu. Držite svoje emocije pod kontrolom, inače možete uraditi nešto glupo. U ovakvim vremenima, trebalo bi da verujete sopstvenim instinktima i unutrašnjem glasu više nego bilo kome drugom. Današnji pozitivni časovi su za vas oni između 10:00 i 12:30. A današnja srećna boja je ružičasta.

Ribe

Drage Ribe, sa ulaskom Meseca u znak Strelca, dan pred vama biće idealan za lične veze. Kod kuće će biti više jedinstva. Danas će nekoliko članova vaše porodice zablistati. Danas je dobar dan da posvetite posebnu pažnju onim članovima vaše porodice kojima je to možda potrebno. Pokažite im koliko vam je stalo tako što ćete odvojiti vreme za njih. Duboko plava je srećna boja za vas. Sati između 14 i 16 časova donose najviše sreće.

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com