Vedska predikcija za utorak 19.04.2022.

Da bi što uspešnije započeli dan, dobro je posavetovati se sa tekućim planetarnim dešavanjima.

Vedska astrologija kroz dnevne predikcije, daje smernice kako i na koji način dan koji je pred nama da bude srećniji.

Ovan

Dragi Ovnovi, autoriteti će vam danas biti od pomoći. To može značiti da će vam nadređeni na poslu ili visoki državni službenici pomoći na bilo koji način. Ne zaboravite da održavate svoju papirologiju u redu i da izvršite zadatke što je brže moguće. Danas maksimalno iskoristite pomoć drugih ljudi. Kada Mesec ulazi u Škorpiju, član bliske porodice može da vam priskoči u pomoć i pomogne da se rešite bilo kakvog profesionalnog problema. Sati između 13 i 14 h su povoljni za vas. Plava je danas vaša srećna boja.

Bik

Dragi Bikovi, ako ste slobodni, Mesec u Škorpiji donosi odličan dan za ljubav, a ako ste trenutno u vezi, možda biste želeli da je podignete na viši nivo. Savet je da komunicirate sa svojim voljenima o svojim osećanjima i idete dublje. Nije dobra ideja da dozvolite da trivijalne, beznačajne svađe između vas i vaše porodice pokvare vaše odnose. Za danas, plava boja je vaša srećna boja. Sati između 14  i 16 h su idealni.

Blizanac

Dragi Blizanci, kako Mesec prelazi u Škorpiju, porodica i prijatelji mogu biti u centru pažnje za neke od vas danas. Današnji dan treba da provedete sa onima koji su čeznuli da budu sa vama. Prethodnih nekoliko dana posao vas je držao prilično zauzetim; sada kada imate malo slobodnog vremena, zašto se ne opustite u prisustvu voljenih? Bićete oduševljeni što na kraju dana možete da provedete neko kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom. Sati između 18.35 do 19.45 h su srećni, dok je boja koja vam odgovara danas, bela.

Rak

Dragi Rakovi, vrlo je verovatno da ćete se osećati optimistično u pogledu svoje budućnosti. Tako se osećate zbog mesečevih vibracija u znaku Škorpije. Ova povećana energija može se koristiti i u vašem poslovnom i privatnom životu. Danas se čini da imate generalno pozitivan stav o svojoj budućnosti, a vaš optimizam je zarazan. Predlog je da koristite ovaj osećaj pozitivnosti da biste usadili slična radosna osećanja svojoj porodici i prijateljima. Sati između 15  i 16 h su povoljni. Bela je srećna boja za vas danas.

Nedeljni Vedski izveštaj za sve astrološke znakove (18.04.-24.04.2022.)

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Škorpiji može da vam donese sreću i mir u vašem životu. Moguće je da će vaše misli konačno početi da se uklapaju i da ćete steći uvid u važna pitanja. Sve poteškoće koje su vam izazivale napetost i zabrinutost sada mogu izgledati kao kristalno jasna rešenja. Ova jasnoća uma može vas voditi na putu ka uspehu. Danas je odličan dan za rešavanje ličnih briga i unošenje mira u svoju porodicu. Sati između 17.30 do 18.30 h donose sreći kao i bež boja.

Devica

Drage Device, pošto je Mesec danas u znaku Škorpije, možda ćete se osećati revitalizovano i smireno. Danas vam je fokus samo na ljubavi. Možda danas tražite načine da zadovoljite voljenu osobu, ali svakako odvojite malo vremena i za sebe. Lična situacija sa članom porodice, s druge strane, može zahtevati vašu hitnu pažnju. Možda ćete morati da balansirate loptu sa obe strane, a da joj ne dozvolite da padne. Sati između 16.30 do 18:00 h su za vas najidealniji, dok je srećna boja za današnji dan ružičasta.

Vaga

Drage Vage, zbog uticaja Meseca u Škorpiji, savet vam je da ne preuzmete sav stres na sebe. Stres bi mogao doći od strane starijih. Ali sve će biti vredno truda nakon što odlično položite ovaj životni ispit. Bez obzira koliko je naporan vaš dan, odvojite vreme za odmor, jogu ili meditaciju kako biste se opustili. Sati između 16.25 do 18.45 h donose vam sreću. Danas će žuta boja biti vaša srećna boja.

Škorpija

Drage Škorpije, savet vama danas je da se ne opterećujete zbog uticaja Meseca u Škorpiji. Može vas iznervirati pritisak porodice. Ali i to će proći. Nađite malo vremena za opuštanje. Sati između 16 do 18 h su povoljni za vas, kao i žuta boja.

Strelac

Dragi Strelčevi, pošto je Mesec u Škorpiji, dan može početi frustrirajuće, ali će se završiti osećajem ogromnog ispunjenja.  Vaše strpljenje i upornost će imati ogroman uticaj na druge oko vas, a izazovi i prepreke će nestati. Pred vama je još dug put, ali se očekuje da će uspeh uskoro stići. Umesto da budete nestrpljivi, što može dovesti do problema, budite pozitivniji u svojim postupcima. Indigo je srećna boja za vas. Sretni sati su između 11 i 13:30 časova.

Nemačka svojim građanima savetuje da preskoče tuširanje

Jarac

Dragi Jarčevi, verovatno ste nedavno imali problema u svojoj kući. Pošto je Mesec u Škorpiji, možda ste nestrpljivi da poboljšate stvari. Danas se potrudite da se nosite sa bilo kojom situacijom. Budući da ćete osećati pritisak iz svih pravaca, pobrinite se da vaš posao ili dom bude dobrodošlo i mirno okruženje. Savet za danas je da vaši razgovori budu što otvoreniji i iskreniji. Sati između 12 i 15:30 časova su povoljni, dok je rubin crvena idealna boja za danas.

Vodolija

Drage Vodolije, Mesec u Škorpiji će vam otvoriti nova vrata za istraživanje i otkrivanje novih stvari. Pažljivo ćete preneti svoje misli i možda ćete moći da na odgovarajući način nastavite sa svojim inicijativama i planovima. Na ličnom nivou, sve će funkcionisati dobro i možda ćete uspeti da uspostavite ravnotežu između posla i kuće. Nova veza će, s druge strane, verovatno ući u vaš život i podići vam raspoloženje. Ponoćno plava boja je srećna za vas, a idealni sati 15 do 18 časova.

Ribe

Drage Ribe, dok Mesec prelazi u Škorpiju, neki od vas će se možda osećati sigurnije i optimističnije. Ovo je dan u kome trebate da budete hrabri u svim svojim delima, bez obzira na to koliko je vaša situacija teška. Da bi neke stvari funkcionisale, ponekad ćete morati da budete čvrsti. Uravnotežite svoje emocije ili će vam one smetati u ostvarenju. Morate naučiti da prikupite snagu da se nosite sa svakim teškim problemom koji se pojavi, umesto da ga svaki put pokušavate gurnuti pod tepih. Srećni sati za vas su od 10:00 do 12:30 časova. Današnja srećna boja je plava.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com