Vedska astrološka predikcija za 21.04.2022.

Da bi što uspešnije započeli dan, dobro je posavetovati se sa tekućim planetarnim dešavanjima.

Vedska astrologija kroz dnevne predikcije, daje smernice kako i na koji način dan koji je pred nama da bude srećniji.

Ovan

Dragi Ovnovi, Mesec u Strelcu garantuje da je pred vama fantastičan dan. Danas je odličan dan da se opustite i ponovo povežete sa prijateljima i porodicom sa kojima u poslednje vreme niste provodili mnogo vremena. Ovaj susret neće samo premostiti distancu između vas, već će vas i emocionalno revitalizirati. Cenite vreme koje provedete sa dragim osobama. Današnja srećna boja je kestenjasta. Sati između 16:30 i 17.:5 h su povoljni za vas.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Strelcu vam daje energiju i možda ćete se osećati optimistično do kraja dana. Čak i ako neki od vas danas ne žele da urade ništa značajno, sada je trenutak da ostanete fokusirani. Iako ste nemirni, oduprite se impulsu da delegirate svoje obaveze na druge, jer će vam vreme koje sada ulažete biti vredno toga. Možete uspeti u svemu što radite danas ako uložite sve što možete. Predlog je da se usredsredite na svoje ciljeve i iskoristite prednosti u bliskoj budućnosti. Plava je danas srećna boja za vas, a idealni sati su od 17 do 19 h.

Blizanci

Dragi Blizanci, zbog prisustva Meseca u Strelcu nećete biti ni na koji način usporeni. Bićete raspoloženi da se organizujete danas. Odaberite jedan aspekt svog života koji je u najvećem neredu, posao, finansije ili porodica, i odmah se pozabavite njime.  Sortirajte, označite, budžetirajte i kategorizujte sve i mogli biste da otkrijete da ste sledećeg dana krenuli iznova. Ne samo da će vam ovo olakšati stvari, već će i povećati vašu produktivnost u budućnosti. Vreme između 16 i 18 časova su veoma srećni za vas danas. Tirkizna je vaša srećna boja dana.

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u Strelcu, važnije je nego ikad da izbegnešte upadanje u zamke praćenja gomile kada su u pitanju izbori. Znajte da je sada vreme da odredite svoje životne prioritete i razmislite kako da postignete svoje ciljeve. Radite upravo ono što želite, imajući na umu svoje sposobnosti i nemojte biti pod uticajem onoga što drugi kažu. Bez obzira na to, naporan trud i posvećenost mogu dovesti do uspeha u bilo kojoj oblasti. Sati između 20 do 22 časa, su povoljni za vas. Zelena je vaša srećna boja danas.

Lav

Dragi Lavovi, možete očekivati dan prepun uzbudljivih aktivnosti. Praktično, svaki element vašeg života, zbog prisustva Meseca u Strelcu, daje vam sreću i uspeh. Moći ćete da izrazite svoje mišljenje i talente kroz svoj rad. Do sredine dana svi ključni zadaci će biti završeni. U svakom slučaju, sreća će biti na vašoj strani, pa duboko udahnite i opustite se. Članovi porodice će biti kooperativni i ponudiće vam svu neophodnu pomoć ako bude potrebno. Do kraja dana bićete zadovoljni dobro provedenim danom. Žuta je vaša srećna boja za danas, a sati između 14 i 16 h smatraju se povoljnim.

Devica

Drage Device, neki od vas se možda osećaju veselo i samopouzdano sada kada je Mesec u Strelcu. Možda ste raspoloženi da dugo očekivane ideje sprovedete u delo i bićete željni da vidite rezultate. Imaćete malo strpljenja za odlaganje i razmatraćete samo opcije koje vam daju rezultate. Iskoristite ovu energiju danas u svoju korist i završite svaki nedovršeni posao. Zelena boja vam danas donosi sreću, a idealni sati za vas su između 16 i 18 h.

Vaga

Drage Vage, zbog uticaja Meseca u Strelcu, možete očekivati mnogo lepih stvari. Vaše samopouzdanje raste, što će vam ponuditi dodatnu prednost da možete da svoje misli sprovedete u delo. Mogli biste biti zadovoljni načinom na koji vam se trenutno stvari odvijaju u životu. Iskoristite ovo vreme da napravite pozitivne promene u svom životu i životima drugih oko vas. Međutim, ne dozvolite da vaš ponos prevlada! Vaša srećna boja za taj danas je vinsko crvena. Povoljni sati između 17  i 18:30 časova danas.

Škorpija

Draga Škorpije, ostaćete radosni i optimistični zbog položaja Meseca u Strelcu. Kada smislite jedinstvena rešenja za poboljšanje efikasnosti rada za sve, lako će te danas steći veliko poštovanje svojih saradnika. Međutim, otkrivate da nova pozicija lidera ima i probleme i prednosti. Iskoristite svoje novostečeno poštovanje i popularnost, ali izbegavajte da okaljate svoj imidž uzimajući to zdravo za gotovo. Smeđa je idealna boja za danas, a najproduktivniji sati za vas su od 17 do 18 h.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas vam je raspoloženje idealno zahvaljujući Mesecu u vašem znaku. Ljudi koji su vam bliski takođe mogu biti dobro raspoloženi. Ovo bi stoga bila odlična prilika da rešite sve stare sukobe i provedete kvalitetno vreme sa porodicom i prijateljima. Zašto ne bi organizovali druženje? To bi vam omogućilo da razgovarate o svojim neslaganjima i rešite stvari. Vreme između 18 i 19 časova je povoljan. Danas je preporučljivo da nosite nešto plavo.

Jarac

Dragi Jarčevi, Mesec je danas u znaku Strelca i stoga vam duševni mir izmiče. Potražite načine da se opustite, kao što su hobi, čitanje ili baštovanstvo. Zašto ne biste proveli dan sa porodicom ili prijateljima u kratkom izletu? Ako vam se ništa od ovoga ne dopada, jednostavno podignite slušalicu i pozovite nekoga ko vam je blizak da razgovarate. Nemojte se prepustiti promenama raspoloženja jer će vam se uskoro vratiti spokojno stanje uma. Idealno vreme za danas jesu sati između 11:30 do 12:30, a vaša boja dana je ružičasta.

Vodolija

Drage Vodolije, možda ste već neko vreme zbunjeni, ali danas ćete dobiti jasnoću za razmišljanje i pokazati svoju odlučnost. Transparentnost u stvarima će vam konačno pomoći da trijumfujete u životu zahvaljujući Mesecu u Strelcu. Iskoristite ovo vreme da završite sve dugotrajne poslove i zapišite na papir sve misli koje vam danas padnu na pamet, pre nego što im izgubite trag! Sve postaje kristalno jasno, a vi tačno znate šta da radite. Ovo je vreme kada prvi put osećate uspeh. Crvena boja je sreća za vas. Najpovoljniji sati za danas jesu od 10:15 do 14h.

Ribe

Drage Ribe, generalno, primetićete da je atmosfera u vašem domu u ovom trenutku relativno mirna. U kući ne bi trebalo da bude svađe ili anarhije, a porodične veze treba da budu mirne. Zbog položaja Meseca u Strelcu, možda planirate porodični odmor. Uživajte u ovom vremenu do maksimuma i iskoristite ga tako što ćete ga provesti sa svojom porodicom,. Nemojte držati nikakve nevolje ili probleme u svojoj glavi; komunikacija je ključ. U ovom trenutku pokažite svojoj porodici koliko vam znače. Bela boja je sreća za vas danas. Sati između 14:15  i 15.00 donose sreću.

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim