Vedska predikcija za 22.04.2022.

Vedska predikcija za petak 22.04.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, sa Mesecom u znaku Strelca, dan pred nama biće idealan za lične veze. Kod kuće će biti više jedinstva. Danas će neko iz vaše porodice postići nešto značajno, budite ponosni na njih. Nedavno su naporno radili na nekoliko kritičnih pitanja i to zaslužuju. Danas je dobar dan da posvetite posebnu pažnju onim članovima vaše porodice kojima je to možda potrebno. Pokažite im koliko vam je stalo tako što ćete odvojiti vreme za to. Duboko plava je srećna boja za vas. Sati između 14 i 16 časova pozitivni.

Bik

Dragi Bikovi, Mesec u Strelcu vas upozorava da ćete možda imati zdravstvenih problema. Zato danas obratite posebnu pažnju na ono što pijete i jedete. Danas, međutim, ćutite, jer ste skloni da kažete nešto negativno ako niste pažljivi. Zadržite svoje komentare za sebe i zadržite pažnju na suštinskim stvarima u životu, kao što su vaši odnosi. Danas je ključno da nikog drugog ne razbesnite svojim sopstvenim primedbama. Plava je srećna boja za vas. Sati od 17 do 19 časova donose sreću.

Blizanci

Dragi Blizanci, kako Mesec danas ulazi u Strelca, osećaćete se samopouzdano i odlučno u svemu što preduzmete. Na profesionalnom nivou, moći ćete brzo da završite svoje zadatke i vaš rad će biti dobro prihvaćen od strane vaših kolega i nadređenih. Vaše samopouzdanje će vam danas dobro doći dok se budete pripremali da rešite sve brige koje imate sa supružnikom u vezi sa brakom ili vašom vezom. Kada je u pitanju pronalaženje životnog partnera, uvek treba da sledite svoje instinkte. Sati između 17 časova i 19 časova su povoljni za vas. Crvena boja danas vam može doneti sreći.

Ukidaju se sve aplikacije za snimanje poziva iz Google Play prodavnice

Rak

Dragi Rakovi, sa Mesecom u znaku trelcu danas, možda ćete se osećati kao da će vam ovaj tranzit pomoći da razbistrite um i ispunite hitne obaveze. Ovo je dan da dovedete svoje poslove u red. Preporuka je da se fokusirate na jedan po jedan aspekt svog života, kao što su karijera, lični život ili finansije. Izaberite onaj koji se čini najneorganizovanijim od tri i posvetite današnje vreme njegovom reorganizaciji. Ako vam se čini da je prikladno, arhivirajte, budžetirajte, označite, organizujte i klasifikujte sve. Sutra biste se mogli naći na sasvim drugom putu. Sati između 17 i 19 su povoljni za vas. Mornarsko plava će biti vaša srećna boja za danas.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec koji se kreće u Strelcu može vam doneti mnoga iznenađenja što će vas učiniti punim nade i optimizma. Pošto su veze u centru pažnje, ovo je takođe dobar trenutak za pojedince koji žele da ožive svoju strast. Provođenje kvalitetnog vremena sa svojim voljenima i razgovor o stvarima može vam pomoći da produbite svoju vezu. Barem za danas nemojte se osećati pritisnutim radnim rokovima. Žuta boja je vaša srećna boja. Sati između 15:30 i 17 časova su povoljni za vas.

Devica

Drage Device, Mesec u Strelcu vas čini odlučnijim i fokusiranijim. Može doći do lepog protoka energije, što će vam omogućiti da budete produktivniji na poslu ili van njega. Šta god da uradite danas, možda ćete dobiti neko priznanje. Ne propustite priliku da danas naučite nešto novo što vam može pomoći da budete efikasniji. Sati između 10 i 11:30 su povoljni danas za vas. Bež boja danas donosi sreći.

Vaga

Drage Vage, možda ćete imati poteškoća da pratite rutinu zbog prisustva Meseca u Strelcu. Sa toliko toga što se dešava, sigurno ćete postati ometeni, a mogli biste čak postati i neorganizovani. Da biste rešili više problema, pokušajte da pravite pauze u radu i opustite što je više moguće. Danas potražite metode koje će biti inspirativnije i inovativnije. Kada su u pitanju praktična pitanja, morate naučiti da budete oprezniji. Sati između 17:15 i 18:30 h su povoljni za vas, a vaša srećna boja za danas je svetlo zelena.

Škorpija

Drage Škorpije, što se tiče posla, danas će biti sjajan dan. Očekuje se da će današnji položaj Meseca u Strelcu doneti dobre vesti i da će sva otvorena pitanja biti rešena. Ovo vam takođe može pomoći da brže završite nekoliko poslova i ispunite predstojeće rokove. Ovo je vaša šansa da završite sve svoje projekte jer će posao u ovom trenutku biti završen brže nego inače. Sati između 13:30 i 14:45 su povoljni za vas. Svetlo plava je srećna boja za današnji dan.

Strelac

Dragi Strelčevi, vreme je da svojoj kući posvetite malo više pažnje. Pregledajte svoju okolinu da biste videli koje modifikacije bi mogle da se urade da biste ulepšali vaše okruženje. Danas vas Mesec u znaku Strelcu podstiče da iskoristite svoju unutrašnju kreativnost i stvorite nešto spektakularno. Umesto da jednostavno trošite novac, budite kreativni; možda ćete moći da pronađete neke jednostavne metode da poboljšate svoj životni prostor i učinite ga prijatnijim za vas i vaše goste. Davanje novog dizajna vašem području može vam pomoći da se iznutra osećate revitalizovano i napunjeno. Sati između 14 i 16 h su povoljni za vas. Bela boja je vaša srećna boja.

Jarac

Dragi Jarčevi, pošto je Mesec u znaku Strelca, neki od vas će možda biti uznemireni što vaši napori ne daju velike rezultate. Ali nemojte se previše opterećivati time; samo budi strpljiv i nadaj se najboljem. Moguće je da su vaši napori nedovoljni i da ćete morati više da se trudite. Naporan rad će nesumnjivo doneti nagrade; sve što sada treba da uradite je da otkrijete strategije da ostanete motivisani. Vaša srećna boja danas je crvena, dok su srećni sati  između 15:30 i 17:00 h povoljni za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, neki od vas se danas mogu osećati puni energije. Svi vaši ciljevi ili napori koje ste ulagali dugo vremena mogu sada početi da daju plodove. Ako radite, možda ćete otkriti da su vaši saradnici ili pojedinci na odgovornim pozicijama više nego voljni da vam pomognu. Poželjnije je izaći i učestvovati u zabavnim aktivnostima sa prijateljima i porodicom. Zlatno žuta je vaša boja dana, dok su srećini sati za vas izmešu 14 i 15 h.

Ribe

Drage Ribe, Mesec u Strelcu čini da se osećate prijatno i ispunjeno. Neće vas ometati normalna gužva i napor na poslu. Ovo će vam doneti dobro raspoloženje, a vi ćete se potruditi da provedete kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom. Ovo su radosni trenuci i treba ih maksimalno iskoristiti. Održavajte kontakt sa prijateljima sa kojima ste se danas ponovo povezali. Sati između 17:30 i 18:30 časova su povoljni za vas. Boja  koja vam danas donosi sreću Indigo.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim