vi-ste-onaj-koji-odlucuje-kojim-putem-cete-ici-iem

Vi ste onaj koji odlučuje kojim putem ćete ići – IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Sreda 07.12.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, prisustvo Meseca u Biku inspiriše vas da idete napred u bilo kom zadatku koji preduzmete, odišući samopouzdanjem. Možda ćete uhvatiti da posežete za zvezdama u svim aspektima vašeg života. Čini se da želiš sve; bilo da su to prijatelji, porodica, novčani dobici, slava i uspeh, a zašto ne! IEM savetujeu da postavite ciljeve, a zatim napravite praktičan plan za njihovo postizanje. Možda ćete morati da prilagodite svoja očekivanja usput i prilagodite se različitim okolnostima. Danas nosite ljubičastu da biste privukli sreću. Zakažite važne aktivnosti između 16:15 i 17:00 časova za uspeh.

Bik

Dragi Bikovi, dok Mesec tranzitira vašim znakom, vaš moto za dan je „biti pun samopouzdanja“. Danas, suprotno vašoj ekstrovertnoj prirodi, želite da budete ostavljeni sami, daleko od porodice i prijatelja. To je zbog sumornih efekata izazvanih tranzitom. Cenite svoje bliske, ali shvatate da svoje najvažnije odluke donosite samo vi. Budite odgovorni za vaše odluke i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim posledicama. IEMsavetuje da se fokusirate na donošenje odluka i verujete vašem unutrašnjem glasu. Danas će se žuta boja pokazati srećnim. Vreme između 16:00 i 17:00 časova je povoljno.

Blizanci

Dragi Blizanci, kada se Mesec kreće kroz znak Bika, vaše organizacione sposobnosti dolaze do izražaja, čineći da se osećate opušteno. Danas pronalazite mirno rešenje za manji tekući sukob koji već neko vreme doživljavate. Imaćete racionalnu diskusiju i naći će se obostrano prihvatljivo rešenje. Dakle, možete dozvoliti da prošlost bude prošlost. Danas nosite nešto tamno crveno da biste privukli pozitivnu energiju. Vreme između 17:00 i 19:00 časova smatra se odgovarajućim vremenom za održavanje važnih sastanaka.

Rak

Dragi Rakovi, Mesec koji je u tranzitu u Biku može da vas zbuni. Pokušajte da se uzdržite od grubog ponašanja kako biste izbegli da se udaljite od bližnjih. Vaš um može biti zamagljen emocijama u vezi sa nekim problemima koji su se pojavili u vašem životu. Međutim, IEM savetuje da ostanete hladne glave i da ne donosite ishitrene odluke. Danas nosite nešto u roze da biste privukli sreću. Planirajte značajne sastanke ili događaje od 16:00 do 18:00 časova da biste prikupili maksimalna priznanja.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Biku, možda ćete se osećati frustrirano i opustošeno jer su šanse da budete neshvaćeni višestruke. Razmislite pre nego što izgovorite bilo koju reč i izrazite se koherentno. Ako ste pogrešno shvaćeni, nemojte raspirivati vatru. Ponovljeni nesporazumi mogu da vas dodatno frustriraju, ali pokušajte da ih prihvatite. Danas pokušajte da nosite svetlije nijanse zelene da biste privukli pozitivnu energiju. Vreme između 14:00 i 15:00 časova doneće vam sreću.

Devica

Drage Device, izgleda da vam se sprema miran i spokojan dan. Danas, tranzit Meseca u Biku će ublažiti intenzitet kojim uobičajena luda navala dana utiče na vas. Odmorite se od posla, opustite vaš um i umesto da analizirate brige iz prošlosti, ostavite ih iza sebe i jednostavno učite iz grešaka. Danas je srebrna boja srećna za vas. Vreme između 14:30 i 16:00 časova je prikladno vreme da se pokrene nešto važno.

IEM Savetnik vam želi prijatan dan i ne zaboravite – Vi ste onaj koji odlučuje kojim putem ćete ići!

Vaga

Drage Vage, Mesec u Biku čini da se osećate energično i spontano. Danas se brzo presaberite i uradite sve ono što se očekuje od vas. Iako se čini da se mnogo toga događa, možda ćete moći da podnesete sve što preduzimate, savršeno. Danas nosite crvenu boju za dobre vibracije i pozitivnu energiju. Vreme između 16:30 i 18:00 časova može se koristiti da zakažete značajne događaje za optimalne rezultate.

Škorpija

Drage Škorpie, dok Mesec tranzitira znakom Bika, sreća te danas obasjava! Za poslovne ljude, šta god da vizualizuju danas, najverovatnije će se materijalizovati u bliskoj budućnosti. Oni koji su samozaposleni moraju da osete da se čuju i ako naiđu na unosniju priliku, zgrabite je raširenih ruku. IEM savetuje da održavate zdravu ravnotežu u ličnom i profesionalnom životu. Morate osigurati da postoje višestruke koristi od promena koje želite da napravite u ovom trenutku. Danas će crvena boja biti vaša srećna boja. Vreme između 15:30 i 18:00 časova je srećno za vas.

Strelac

Dragi Strelčevi, danas ćete se možda morati suočiti sa dosta izazova. To je zbog toga što se Mesec nalazi u Biku. Ovi izazovi vam onda pomažu da evoluirate kao osoba jer vas stimulišu da napravite neophodne promene i poboljšate vaš život, gde god je to potrebno. Zadržite pozitivan pogled na sve kako bi uspeh bio vaš. Danas nosite tamno plavu boju za privlačenje pozitivne energije. Postavite važne zadatke između 15:00 i 17:00 časova danas za najbolje rezultate.

Jarac

Dragi Jarčevi, uhvaćeni ste željom da putujete, ali ne možete da se odlučite. Danas se osećate povučeno u različitim pravcima i izbor mesta vašeg partnera za putovane nije u slozi sa vašim željama. IEM savetuje vam da uživate u ovoj prilici za put i da ne brinete o destinaciji. Na kraju ćete imati nezaboravno putovanje sve dok ostanete fleksibilni. Danas nosite nešto u belom da biste privukli pozitivnu energiju. Vreme između 16:00 i 17:00 časova je povoljno za vas.

Vodolija

Drage Vodolije, vaša toplina i razumevanje pomažu da se izleči povređena veza iz prošlosti dok je Mesec u Biku. Danas će svi vaši napori da povratite ovu izgubljenu vezu biti uspešni i postojaće pokret ka popravljanju prekinute veze. Nesporazumi će se razjasniti dok preduzimate te dodatne korake. Umesto toga, radite na pozitivnoj transformaciji sadašnjosti. Danas će se svetle nijanse ljubičaste pokazati srećnim. Vreme između 15:00 i 16:30 časova je idealno vreme za preduzimanje važnih zadataka.

Ribe

Drage Ribe, danas je uzbudljiv dan za vas, zbog prisustva Meseca u Biku. Možda ćete se osećati podmlađenim zbog ovog tranzita i možda ćete se osećati avanturistički. Odmor od svakodnevnih aktivnosti svakodnevne rutine mogao bi vam pomoći. Možete ga koristiti da napunite svoje društvene i profesionalne baterije i osvežite vaš um. Ovaj tranzit će obezbediti da vaš dan završi sa srećnom notom, pa marširajte i zabavite se! Danas će nošenje plave doneti sreću. Važni sastanci se mogu zakazati od 10:00 do 11:15 časova za trenutne optimalne rezultate.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com