Za srećniji dan - Vredski savetnik za sve astrološke znakove, sreda 04.05.2022.

Vedski saveti za srećniji dan. Za svaki astrološki znak najbitnije tačke dana, sreda 04.05.2022.

Ovan

Dragi Ovnovi, kako je Mesec u Blizancima, čini se da se vaši problemi rešavaju. Bićete puni radosti i to će se odraziti na sve što radite danas! Dugo čekane stvari se rešavaju. Dobre vibracije možete osetiti u profesionalnom prostoru gde će vas nadređeni sigurno ceniti. Vaša srećna boja za dan je ljubičasta. Vreme između 14 i 15 časova biće vaš najsrećniji sat u danu.

Bik

Dragi Bikovi, kada je Mesec zauzeo svoju poziciju u Blizancima, možda ćete osećati anksioznost. Možda ćete se suočiti sa sukobom u vezi sa porodičnim stvarima, zbog svojih nezavisnih odluka. Možda ćete se osećati iscrpljeno jer se osećate opterećeno prevelikim obavezama na poslu i kod kuće. Ne možete ugoditi svima, zato se opustite. Izbegavajte da danas nosite zelenu boju. Sve što je važno treba planirati pre 17 časova danas za optimalne rezultate.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Blizanci

Dragi Blizanci, inspiracija je ključ dok Mesec prelazi u vaš znak. Osećate se srećnim i motivisanim da radite na ostvarenju svojih snova za koje neki možda smatraju da ih je nemoguće ostvariti. Ne dozvolite nikome da vas zaustavi. Planirajte stvari i pažljivo i praktično razmotrite sve nepredviđene situacije kako biste ih pretvorili u stvarnost. Možete inspirisati svoje prijatelje i dati im primer. Nosite nešto u narandžastoj boji da privučete sreću. Vreme između 15 i 18 časova smatra se srećnim za vas.

Seul: Severna Koreja opet se „igra“ sa balističkim raketama

Rak

Dragi Rakovi, Mesec u Blizancima vas gura da ostvarite svoj potencijal i povećate samopouzdanje. Ispunjava vas entuzijazmom, čineći vas da svoju energiju usmerite u pravom smeru. Vaša produktivnost je dobila pohvale i sigurno ćete danas postići neke prekretnice. Iskoristite tu radnu energiju i završite sav posao na čekanju. Uživajte u večeri sa svojim najmilijima i poklonite im gomilu žutih ruža za privlačenje sreće. Vodite računa o projektima na čekanju pre 17 časova za optimalne rezultate.

Lav

Dragi Lavovi, Mesec u Blizancima može učiniti da se osećate zbunjeno i zabrinuto. Međutim, postupajte sa stvarima taktično i diplomatski da biste izašli kao pobednici. Nemojte dozvoliti da vam nestrpljenje stane na put vašem diplomatskom stavu. Strpljenje je vrlina koju danas treba vežbati. Vaša srećna boja za danas je narandžasta. Vreme između 14.30 i 17.00 smatra se povoljnim za vas.

Devica

Drage Device, Mesec u Blizancima može učiniti da se osećate nemirno i nestrpljivo. Nemojte se ponašati neprikladno jer je verovatno da će vaše diplomatske veštine danas biti stavljene na probu. Potrudite se da povučete granice sa ljudima za koje se čini da ih prelaze koristeći svoje komunikacijske veštine. Umesto da se nervirate i ponašate agresivno, držite se i prenesite svoju poruku diplomatski. Nosite nešto zeleno da privučete mir i smirenost. Vreme između 18 i 20 sati je srećno za vas.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

Vaga

Drage Vage, Mesec u Blizancima vas navodi da se vratite u stvarnost posle neozbiljnosti. Sagledajte svoj život i dovedite stvari u red! Sada je vreme da se odmaknete od druženja i fokusirate se na svoj posao sa pažnjom. Vratite se na pravi put da biste izbegli praćenje šablona. Izbegavajte donošenje odluka u vezi sa investicijama danas, umesto toga ih prebacite za sutra. Nosite ljubičastu da biste uveličali svoju sreću. Vreme između 14:35 i 16:45 je idealno za preduzimanje važnih zadataka.

Škorpija

Draga Škorpije, neki nedovršeni poslovi mogu vam ostati uznemireni sa Mesecom u Blizancima. Vi ste jaka, nezavisna i otporna osoba. Ne zaboravite da igrate na osnovu svojih snaga i učinite sve što je potrebno da sve bude u redu. Možda će vam trebati emocionalna podrška vaših ljudi u određenoj situaciji koja se danas pojavljuje. Obavezno se oslonite na podršku svojih ljudi, kažu astrolozi Astrojogi. Držite se tamnih boja danas da biste privukli sreću. Vreme između 16.00 i 18.30 časova je povoljno za vas i daće maksimalne rezultate.

Strelac

Dragi Strelčevi, Mesec u Blizancima podstiče želju za avanturama. Igrom slučaja, danas dobijate i dugo očekivani odmor od svog užurbanog rasporeda! Iskoristite ovaj dan da se podmladite i osvežite svoj um i dušu. Radite stvari koje vas čine srećnim, poput čitanja knjige, šetnje ili vožnje. Opustite se i uživajte u ovim divnim vremenima. Zelena je vaša srećna boja za danas. Vreme između 10 i 11:15 treba iskoristiti za planiranje važnih zadataka.

Jarac

Dragi Jarčevi, danas će biti dobar dan za vas jer Mesec čini da se oseća prisustvo u Blizancima. Bićete u mogućnosti da izvršite svoje zadatke sa savršenstvom i na pedantan način. To će vam doneti priznanja vaših nadređenih. Ipak, pazite na konkurenciju, kako unutar tako i van organizacije. Vaši rivali mogu izneti lažnu tvrdnju i zato budite oprezni da delite informacije sa bilo kim. Narandžasta boja je vaša srećna boja za danas. Vreme između 14 i 16:30 smatra se srećnim za vas.

Papa: NATO je započeo rat u Ukrajini

Vodolija

Drage Vodolije, pošto je Mesec pozicioniran u Blizancima, možda ćete biti primorani da resetujete svoje prioritete i možda ćete se osećati frustrirano zbog toga. Možda ste umešani u previše stvari u isto vreme. Ove tenzije vas vuku u različitim pravcima, i na poslu i kod kuće. Međutim, ako date prioritet svojim dužnostima i odgovornostima i usredsredite se na posao koji imate pri ruci, ovaj dan bi mogao biti divan. Pokušajte za sada da žonglirate jer će se stvari uskoro smiriti. Nošenje tirkizne boje pomoći će vam danas da se lakše nosite sa stresom na poslu. Vreme između 18:45 i 19:45 je za vas najsrećniji čas u danu.

Ribe

Drage Ribe, danas ćete se obavezati da ćete se promeniti sa Mesecom u Blizancima. To će vas ojačati i pomoći vam da se nosite sa životnim poteškoćama. Odlučite se i pretvorite svoje nezadovoljstvo u produktivan rad. Možda ćete osetiti rastući pritisak na poslu, ali se ne žalite i dobro se nosite sa svojom visokom energijom. Čini se da ste čvrsto pogledali svoj cilj i podrška vaših prijatelja i članova porodice će vam pomoći da ostanete motivisani. Nosite nešto u narandžastoj boji da vam donese sreću. Vreme između 18 i 19 sati se smatra srećnim.

Pratite nas na društvenim mrežama FejsbukTelegram i Tviter

 

Dnevni Puls/ IEM Vedski Astro Tim

By IEM Vedski Astro Tim

IEM Vedski Astro Tim možete lično kontaktirati putem e-mail adrese: vedicastrotim@gmail.com