zivot-je-mjuzikl-ako-osecate-takt-dana-iem-savetnik

Život je mjuzikl ako osećate takt dana. IEM Savetnik vaše dnevne Vedske predikcije za sve znakove zodijaka, Četvrtak 24.11.2022.

Ovan

Danas će vam, dragi Ovnovi, vrlo rado svi pomoći. To znači da će vam vaši nadređeni i kolege pomoći. Organizujte svoje papire i izvršite zadatke što je brže moguće. Danas maksimalno iskoristite dan. Sa Mesecom u Škorpiji pomoć vam stiže sa više strana, pa iskoristite sve šanse da postignete željene rezultate. Svaki ključni sastanak treba planirati između 13 i 14 sati kako bi se postigao željeni ishod. Nošenje jarko plave boje danas će vam doneti sreću.

Bik

Dragi Bikovi, ako ste slobodni, postoji velika šansa da ćete danas naći partnera. Oni koji su već u vezi, s druge strane, možda žele da je podignu na viši nivo. Pred vama je fantastičan dan; iskoristite to tako što ćete se povezati sa vašom porodicom i voljenim osobama. Možete se suočiti sa preprekama na poslu, ali budite strpljivi i nežni, jer će vam Mesec u Škorpiji pomoći da steknete savršenu kontrolu nad bilo kojom vrstom pogoršanja ili uznemiravanja. Današnja boja je tamnoplava, a sve kritične poslove treba planirati između 14:20 i 16:00 časova.

Blizanci

Dragi Blizanci, dok Mesec tranzitira znakom Škorpije, porodica i prijatelji mogu biti u centru pažnje za neke od vas danas. IEM Savetnik veruju da današnji dan treba da provedete sa onima koji su žudeli da budu sa vama. Prethodnih nekoliko dana posao vas je prilično zaokupio; sada kada imate malo slobodnog vremena, zašto se ne opustite u prisustvu voljenih? Bićete oduševljeni što ste na kraju dana mogli da provedete neko kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom. Radno vreme od 18:35 do 19:45 biće vaš najsrećniji dan. Danas će bela biti vaša srećna boja.

Uvek uz vas vaš IEM Savetnik –  Život je mjuzikl ako osećate takt dana!

Rak

Dragi Rakovi, Mesec u Škorpiji može izazvati veliki stres i ostaviti da se osećate emocionalno iscrpljeno. Ovo je rezultat nagomilanog posla koji vam je iscrpljivao energiju protekle nedelje. Da biste izbegli izlive besa, potrudite se da svoju narav držite pod kontrolom. Čak i ako incident nije bio vaša krivica, zadržite prisebnost u korist vašeg unutrašnjeg mira i mira drugih. Provokacija može narušiti tu odlučnost, ali razmišljanje sa razumnim pristupom pomoći će vam da ostanete smireni. Sati od 18:25 do 19:18 bi bili prilično produktivni za posao. Nosite tamno plavu ako želite da vam um bude miran.

Lav

Dragi Lavovi, sa Mesecom u Škorpiji, neki od vas se možda osećaju samouverenijim. Imate mnogo ambicija, a danas je jedan od dana kada zaista možete da sanjate o sebi. Zapitajte se: „Šta želite da postignete u ovom životu?“ Počnite tako što ćete napraviti plan akcije. Napori uloženi ka ovim merama mogu se pokazati kao neverovatno korisni u postizanju vaših ciljeva. Vreme od 15:45 do 17:15 biće veoma srećno za vas; svaki posao završen tokom ovog vremena će verovatno biti uspešan. Danas nosite odeću boje lavande kako bi se povećala kreativnost.

Devica

Zbog prisustva Meseca u Škorpiji, možda ćete se osećati uznemireno i zabrinuti zbog različitih briga. Drage Device, možda vam poveravanje bliskom prijatelju ili nekome kome možete verovati može pomoći da se opustite. Nemojte se plašiti da se izrazite; zadržavanje stvari za sebe može dovesti do izliva besa i povređivanja drugih. Imaćete koristi od otvorene diskusije na više načina nego što možete zamisliti. IEM savetuje nošenje indigo boje da biste odbili negativnost i zakazivanje važnih događaja između 15:00 i 17:00 časova.

Vaga

Možda se danas osećate prilično optimistično i možda imate mnogo energije. Neka neočekivana iznenađenja mogu da vas zadese, drage Vage, i mogu biti povezana sa vašom porodicom ili bliskim osobama. Kako je Mesec i dalje u Škorpiji, to će vam podići raspoloženje i održati optimizam tokom dana. Biće vam drago da posmatrate kako vaša pozitivna energija utiče na one oko vas. Čini se da je ovo odlično vreme za zakazivanje opuštajućeg vikenda. IEM savetuje da se vitalni posao završi između 13:40 i 14:55. Danas izbegavajte da nosite crno.

Uvek uz vas vaš IEM Savetnik –  Život je mjuzikl ako osećate takt dana!

Škorpija

Drage Škorpije, možda ćete se osećati izgubljeno i odvojeno dok se Mesec zadržava u Škorpiji. Vaše misli su se nedavno bavile određenim brigama u vašem životu. Takođe je ključno za vas, da odvojite vreme pre nego što u potpunosti verujete nekome. Zato uzmite vremena i razmislite šta je najbolje za vas. IEM savetuje razgovor od srca sa vašim najboljim prijateljem kako bi vam pomogli da organizujete misli i razmišljate jasno. Za najbolje rezultate, vaš najsrećniji sat u danu je između 17 i 18 časova. Vaša srećna boja za danas je crvena.

Strelac

Dragi Strelčevi, sa Mesecom u Škorpiji, bićete rasejani i nemotivisani za bilo kakvu vrstu posla. Vi jednostavno želite da se družite i zabavite danas; bilo kakva pitanja vezana za posao će vas malo zanimati. Danas je dan da izbacite sav svoj nemir i neozbiljnost iz vašeg sistema kako biste se sutra vratili na posao. Samo vodite računa da sve što je ključno na poslu bude prioritetno jer ne želite da ugrozite posao. Nošenje bele boje doneće vam sreću. Sati između 9 i 10 sati se smatraju srećnim za vas.

Jarac

Dragi Jarčevi, zbog tranzita Meseca u Škorpiji, možda ćete osećati opuštenost i harmoniju u svim oblastima života. Može postojati osećaj smirenosti, posebno na ličnom nivou. Za vas i vaš zahtevni raspored, to može biti dobrodošla promena od previranja svakodnevnog života. U svakom slučaju, biće to prijatan dan koji ćete provesti kod kuće sa najmilijima, sedeći besposleni. Za najbolji uspeh, IEM savetuje zakazivanje bilo čega važnog između 11 i 12 sati. Tokom dana, izbegavajte da nosite bilo šta crno.

Vodolija

Drage Vodolije, dok je Mesec još u Škorpiji, neki od vas će imati najviše koristi od tranzitnih kosmičkih energija. Danas ste amajlija za sve u porodici, pa iskoristite ovu jedinstvenu priliku da pomognete drugima. Možda ćete dobiti mnogo pohvala za divne napore! Iako će vam ceo dan biti povoljan, najpovoljnije raspoređene planete za vas su između 16 i 18 časova, pa iskoristite to! Vaša srećna boja za danas je žuta.

Ribe

Drage Ribe, neki od vas se možda osećaju prilično samopouzdano i euforično sada kada je Mesec u Škorpiji. Možda se više nećete naći u situaciji u kojoj je donošenje značajne odluke teško. Vaše samopouzdanje može da vas inspiriše da verujete u sebe više nego bilo kog drugog dana. Kao rezultat toga, IEM savetuje da se danas koncentrišete na vaše talente za donošenje odluka i samo sledite svoje instinkte. Nosite šumsko zelenu boju da unesete pozitivnu energiju i vibracije u život. Sat zmeđu 17:30 i 18:30 je vaš najsrećniji čas u danu, pa organizujte dan u skladu sa tim.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru i Gab-u!

Dnevni Puls/IEM Vedski Astro Tm