eu-parlamentarac-proglasio-szo-teroristickom-organizacijom

U zapanjujućoj izjavi, EU parlamentarac iz Hrvatske Mislav Kolakušić, javno je proglasio Svetsku zdravstvenu organizaciju (SZO) terorističkom organizacijom.

Na konferenciji za novinare, zajedno sa dr Robertom Malounom i drugim političarima, Kolakušić je izrazio protivljenje predlogu SZO da sve zemlje potpišu sporazum kojim se agenciji daje isključivo ovlašćenje da proglašava pandemije i nabavku vakcina i lekova.

„Želeo bih ukratko da obavestim ljude o predstojećoj opasnosti po čovečanstvo“, rekao je Kolakušić.

„Svetska zdravstvena organizacija želi da sve zemlje potpišu sporazum o predaji ovlašćenja za proglašenje pandemije, nabavku vakcina i lekova. Za čovečanstvo će biti zdravije i bezbednije da potpiše sporazum sa kolumbijskim narko-kartelom. Oni sigurno znaju sve o drogama.”

EU parlamentarac je potom optužio SZO za širenje laži tokom pandemije kovid.

On je rekao da je organizacija koju podržavaju Kinezi obmanula javnost tako što je u početku virus proglasila novim i nepoznatim, lažno tvrdeći efikasnost vakcina i dajući pogrešne izjave o njihovoj sposobnosti da se zaštite od ozbiljne bolesti i smrti.

Pročitajte još:

„Tokom pandemije kovida, Svetska zdravstvena organizacija je samo govorila laži. Trebalo bi da bude proglašena terorističkom organizacijom. Lagali su. Da postoji novi i nepoznati virus, da je moguće napraviti efikasnu vakcinu, da je vakcina efikasna 82 odsto, odnosno štiti od teških bolesti i smrti. Sve su to, naravno, bile gluposti i laži.”

Kolakušić je dalje rekao da su akcije SZO tokom krize opasnije po čovečanstvo od Svetskog ekonomskog foruma (SEF).

Inače, pregovori između Bajdenovog sekretara za zdravlje i ljudske službe Ksavijer Bekere i šefa SZO Tedrosa Adhanoma Gebrejezusa doveli su do onoga što se zove „nulti nacrt“ sporazuma o pandemiji. Nacrt je objavljen 1. februara i sada ga treba ratifikovati sve 194 zemlje članice SZO.

Nulti nacrt daje SZO moć da proglasi i upravlja globalnom vanrednom situacijom u vezi sa pandemijom.

Kada se proglasi hitna zdravstvena situacija, svaka potpisnica, mora da se podvrgne vlasti SZO.

To uključuje i prepuštanje njima u pogledu lečenja, zatvaranja i mandata za vakcinaciju, zajedno sa državnim nadzorom.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji