Novak Đoković - Pomogli su mi Bog i anđeli čuvari

Kazaću najiskrenije: pomogli su mi Bog i anđeli čuvari.

U tim trenucima kada fizički i materijalno ne osećas sebe, kada ti se sve vrti, u tim trenucima sa svojom verom, veruješ u božansku intervenciju.

To mi se dosta puta u karijeri desilo. Iznenadio sam dosta puta sam sebe kako sam izdržao to, a moguće je da izdržiš samo ako i kada veruješ u Boga i kada je tu neka viša sila u koju veruješ.

U tim trenucima igraš samo po insintku i intuiciji.

Ja posle seta koji je trajao skoro dva sata više ništa nisam video jasno, sve mi se mutilo.

Teško je rečima opisati jer si došao do krajnje tačke.

Ovo mi je najteži set koji sam dobio u životu, pogotovo sa njim koji je kao hobotnica sve hvatao i uvek te tera da udariš još jedan udarac.

Znao sam da se neće predati posle prvog seta. Znao sam šta me očekuje, ali nisam mislio da će set biti dug i iscrpan, to je presudilo pobednika, u trećem setu sam bio dobar na terenu – rekao je Novak Đoković.

Pročitajte još:

Novak Đoković je ponovo prvi teniser na ATP listi, zbacivši sa te pozicije na jednu niže Karlosa Alkaraza iz Španije.

Takođe, Novak Đoković je i svetski rekorder u tenisu po broju osvojenih Grend slem tituala, a ovo mu je bila četvrta sa US Opena od ukupno 24 sa svih slemova.

Da neka viša sila, Bog i anđeli pomažu Novaku, u to nema više sumnje, jer je zaista teško ostvariti bilo kakav zapažen rezultata, a kamoli biti najbilji na svetu bez čvrste vere.

Pratite Portal Dnevni Puls na Fejsbuku i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji