tramp-na-svoj-nacin-poslao-poruku-cnn-ovom-voditelju

Tramp je juče rano ujutru na epski način trolovao Andersona Kupera sa CNN-a sa montiranim snimkom u kojem govori američkom narodu šta su zapravo videli na CNN-u u sredu uveče.

Tramp je apsolutno „uništio“ voditeljku CNN-a Kejtlan Kolins po svakom pitanju o kome je bio ispitivan, uprkos njenim stalnim prekidima.

Kolins jednostavno nije prestajala da laže u pokušaju da „razotkrije“ ili pogrešno predstavi izjave predsednika Trampa.

Ipak, predsednika Trampa je podržala razbuktana gomila, koja je navijala za Trampa i smejala se pitanjima voditeljke.

Bila je to sramota za CNN.

Anderson Kuper jedan od glavnih lica CNN uputio je svojim gledaocima poruku: „Imate svako pravo da danas budete besni i ljuti i da nikada više ne gledate ovu mrežu.“

Tramp je osramotio CNN.

Ova mreža je privukla više od 3 miliona ljudi samo zbog tog intervjua.

„Verujem da je to bila veoma pametna stvar što su uradili, sa visokim rejtingom koji nisu videli dugo vremena“, rekao je Tramp kasnije u postu Truth Social.

Neposredno posle ovog intervjua u sredu uveče, članovi Trampovog najužeg kruga izrazili su oduševljenje.

Pročitajte još:

Dok se CNN suočava sa široko rasprostranjenim kritikama demokrata i medijskih stručnjaka koji kažu da je napravio grešku što je dao forum Trampu, koji je iskoristio događaj da promoviše lažne tvrdnje o izborima 2020. godine, ismevajući ženu za koju je porota nedavno utvrdila da je bila seksualnno zlostavljana krajem 1990-ih. , i glasovna podrška optuženima za zločine u vezi sa napadom na Kapitol 6. januara 2021, preneo je The Hill.

Rukovodstvo CNN-a branilo je odluku ukazujući na Trampov status kao lidera na republikanskim predizborima i tvrdeći da mreža ima obavezu da se suoči sa njim zbog njegovih lažnih izjava.

Pratite Portal Dnevni Puls na TelegramuFejsbuku, Tviteru, Gab-u i Viberu!

Dnevni Puls/Mediji